Det här kan vi

ROT

Vi har lång erfarenhet och specialkompetens inom renovering, ombyggnader och tillbyggnader. Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice har utfört byggentreprenader till hyresgästanpassningar i bostäder, kontorsanpassningar i kommersiella lokaler samt industriella fastighetsbestånd över hela Stockholm.

Ulvsunda Bygg & Fastighetsservice tar gärna ett helhetsåtaganden som totalentreprenör. Vi har ett stort kontaktnätverk av duktiga samarbetspartners, och vi sköter projektledning samt samordning mellan alla hantverksgrupper.

Vi har kompetenta och certifierade fackmän med lång branscherfarenhet inom olika områden för att kunna tillgodose de behov våra uppdragsgivare vill få uppfyllda.

 

Byggservice/eftermarknad

Vi har varit aktiva inom byggservice i över 10 år. Våra uppdragsgivares skall krav är att denna verksamhet fungerar dagligen utan störningar. Vi har här ofta kontakt direkt med hyresgäster, både företag och personer.

Stomkomplettering

Vi är en del av stora nyproduktionsprojekt. Våra uppdragsgivare är främst större byggföretag som vill få hjälp med olika typer av stomkompletteringsuppdrag. Det kan vara samtliga väggar, tak, montering av inredning såsom fönster, dörrar, kök mm.

Urban Escape Stockholm City