Karriär

Ulvsunda bygg

Ulvsundaandan

Spontananmälan

  • Max filstorlek: 20 MB.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lediga jobb

Projektledare

Ulvsundaandan

För oss är det en hederssak – att hålla tiden. Fokus på tider är en förutsättning för att vara en trygg partner som också innefattar så mycket mer, att följa lagar och regler, hålla budget, alltid kommunicera tydligt och att jobba proaktivt. Men framförallt innefattar det en respekt för er och er situation.

Tycker ni också att det är viktigt så finns förutsättning för ett bra samarbete.

Vi känner oss hemtama i allt ifrån klassisk byggservice till ROT projekt och nybyggen. Vi är med och bygger Haga skolan, en av Stockholms största skolor, Haga staden och Urban Escape i city. Vi är med där Stockholm växer!

Våra medarbetare

Vår strävan är att skapa en Vi-känsla bland personal och samarbetspartners. Alla jobbar mot samma mål om att hålla tider, vilket skapar förtroende och trygghet i hela bolaget. Vi lyfter gärna personal som visar vilja och kvalitet, till större ansvar.

Våra medarbetare består av kompetenta och certifierade fackmän med lång branscherfarenhet inom olika områden. Vi har gedigen kompetens inom företaget och vi uppmuntrar till engagemang och ansvarskänsla hos alla.

Socialt åtagande

För oss hänger allting ihop: medarbetarförtroende och kommunikation med kunder, hållbarhetsstrategier och miljöpolicy. Detta tar sig uttryck på flera olika sätt genom exempelvis långsiktigt värdeskapande arbete. Personalpolitik, hållbarhet och kundrelation är alla viktiga komponenter och ska tas lika seriöst som exempelvis att hålla tider i projekt.